ememai-logo-horzi
دکتر بهروز امامی

دکتر بهروز امامی

در زمینه بیماری های دستگاه تنفسی و ریوی از جمله آسم، سرطان ریه، مشکلات تنفسی، آمبولی ریه، پنومونی و سایر بیماری هایی که مرتبط با بیماری های تنفسی هستند.

چرا پزشک، آزمایش برونکوسکوپی را تجویز می ‎کند ؟

فهرست مطالب

چرا پزشک، آزمایش برونکوسکوپی را تجویز می ‎کند ؟

برونکوسکوپی، آزمایشی است که به پزشک امکان معاینه ی مجاری هوایی بیمار را می ‎دهد . پزشک با استفاده از ابزاری به نام برونکوسکوپ و فرستادن آن از طریق بینی یا دهان به ریه ها معاینه را انجام می دهد . برای جمع آوری نمونه های بافتی از ریه ها، برس و یا سوزنی به برونکوسکوپ متصل خواهد شد. برونکوسکوپ از یک ماده فیبر نوری انعطاف پذیر ساخته شده است و در انتها دارای منبع نور و دوربین است . اکثر برونکوسکوپ ها با فیلم های رنگی سازگار هستند که به پزشک کمک می ‎کند تا یافته های خود را مستند سازد .

با استفاده از برونکوسکوپ ، پزشک می ‎تواند تمام ساختارهای تشکیل دهنده دستگاه تنفسی از جمله حنجره ، نای و راه های هوایی کوچکتر ریه ها از جمله برونش و برونشیول را مشاهده کند . پزشک همچنین ممکن است از روشی به نام شستشوی برونش برای جمع آوری سلول های ریوی استفاده کند . این اقدام شامل پاشیدن محلول شور بر روی سطح مجاری هوایی بیمار است . سلول هایی که از سطح مجاری هوایی خارج می ‎شوند ، جمع آوری شده و با استفاده از میکروسکوپ مورد بررسی قرار خواهند گرفت .

از برونکوسکوپی می ‎توان برای تشخیص موارد زیر استفاده کرد:

  •  بیماری های ریوی
  •  تومور
  •  سرفه مزمن
  •  عفونت

در صورتی که بیمار دارای نتایج غیر معمولی در آزمایش های سی تی اکسن و ایکس ری باشد که نشان دهنده وجود عفونت ، تومور و یا سایر بیماری های ریوی است ، پزشک انجام آزمایش برونکوسکوپی را برای او تجویز خواهد کرد .

این آزمایش همچنین به عنوان یک ابزار درمانی برای انتقال دارو به ریه های فرد و یا درآوردن تکه های غذا و یا سایراشیاء گیر کرده در مجاری هوایی نیز مورد استفاده قرار می ‎گیرد .

دکتر بهروز امامی

فوق تخصص ریه IUC و مواقبتهای ویژه از انگلستان

بهترین متخصص میگرن

برای اطلاع از آدرس و ساعات کاری به بخش تماس سایت مراچعه نمایید.

نظرات و پیشنهادات خود را در بخش دیدگاه ارسال نمایید، و در پایان در صورت مفید بودن مطلب برونشیت چیست؟ را با دیگران و شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

اشتراگ گذاری

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *