ememai-logo-horzi
دکتر بهروز امامی

دکتر بهروز امامی

در زمینه بیماری های دستگاه تنفسی و ریوی از جمله آسم، سرطان ریه، مشکلات تنفسی، آمبولی ریه، پنومونی و سایر بیماری هایی که مرتبط با بیماری های تنفسی هستند.

بیماری پنومونی چگونه تشخیص داده می شود؟

فهرست مطالب

در این بخش از سایت دکتر بهروز امامی به بررسی و پاسخ به سوال های متداول در رابطه با بیماری پنومونی ریه پرداخته ایم:

یکی از سوالات متداولی که بیشتر مردم و مراجعه کنندگان در مطب و بیمارستان ها از آقای دکتر سوال می کنند این سوال است که:

بیماری پنومونی چگونه تشخیص داده می شود؟

پاسخ سوال:

تشخیص پنومونی عموماً بر اساس ترکیبی از علائم فیزیکی و اشعه ایکس قفسه سینه صورت می‌گیرد. با این حال ممکن است تأیید علت زمینه‌ای دشوار باشد، زیرا هیچ‌گونه آزمون قطعی قادر به تمایز بین منشاء باکتریایی و غیرباکتریایی نیست. سازمان بهداشت جهانی پنومونی در کودکان را به‌طور بالینی و بر اساس سرفه یا دشواری در تنفس و میزان تنفس سریع، تورفتگی قفسه سینه، یا کاهش سطح هوشیاری تعریف می‌کند.

میزان تنفس سریع معادل بیش از ۶۰ تنفس در دقیقه در کودکان زیر ۲ ماه، ۵۰ تنفس در دقیقه در کودکان ۲ ماهه تا ۱ ساله یا بیش از ۴۰ تنفس در دقیقه در کودکان ۱ تا ۵ ساله تعریف شده‌است. در کودکان، افزایش تعداد تنفس و تورفتگی قفسه سینه حساسیت بیشتری نسبت به شنیدن صدای رال یا ترق ترق قفسه سینه شنوایی با گوشی طبی دارد.

در بزرگسالان، به‌طور کلی در موارد خفیف نیازی به بررسی نیست، زیرا اگر علائم حیاتی و سمع طبیعی باشد، خطر پنومونی کم است. در افرادی که نیاز به بستری شدن در بیمارستان دارند، انجام پالس اکسیمتری، رادیوگرافی قفسه سینه و آزمایش خون از جمله شمارش کامل خون، الکترولیت‌های سرم، سطح پروتئین واکنشی C و احیاناً آزمایش‌های عملکرد کبد توصیه می‌شود.


امیدواریم که پاسخ داده شده به سوال بیماری پنومونی چگونه تشخیص داده می شود؟ برای شما مفید بوده باشد، اگه باز در این باره برای شما سوالی پیش آمده است که پاسخی درستی برای آن یافت نکرده اید می توانید در پایین همین برگه برای آقای دکتر ارسال نمایید:

شما عزیزان هم میتوانید تمام سوالات خود را در مورد پنومونی ریه در بخش نظرات و دیدگاه ها برای ما ارسال نمایید:

 

جهت آشنایی بیشتر با این بیماری بهتون پیشنهاد میکنیم مقاله پنومونی ریه را مطالعه کنید:


دکتر بهروز امامی

فوق تخصص ریه IUC و مواقبتهای ویژه از انگلستان

فوق تخصص ریه تهران

برای اطلاع از آدرس و ساعات کاری به بخش تماس سایت مراچعه نمایید.

اشتراگ گذاری

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *