در این بخش از سایت دکتر بهروز امامی به بررسی و پاسخ به سوال های متداول در رابطه با بیماری پنومونی ریه پرداخته ایم:
یکی از سوالات متداولی که بیشتر مردم و مراجعه کنندگان در مطب و بیمارستان ها از آقای دکتر سوال می کنند این سوال است که:
روش های درمان پنومونی ریه چیست؟
پاسخ سوال:
بهطور معمول، آنتیبیوتیکهای خوراکی، استراحت، مسکن معمولی، و مایعات برای بهبود کامل بیماری پنومونی کافی است. با این حال کسانی به وضعیت پزشکی دیگری مبتلا هستند، سالمندان، یا کسانی که مشکل تنفسی قابل توجهی دارند ممکن است نیاز به مراقبتهای بیشتری داشته باشند. اگر نشانهها بدتر شود و پنومونی با درمان در منزل بهبود نیابد، یا عوارض دیگری رخ دهد، ممکن است لازم باشد فرد در بیمارستان بستری شود.
در سراسر جهان، حدود ۷-۱۳٪ موارد بیماری پنومونی در کودکان منجر به بستری شدن آنها میگردد در حالی که در کشورهای توسعه یافته بین ۲۲ تا ۴۲٪ از بزرگسالان مبتلا به پنومونی اکتسابی از جامعه در بیمارستان بستری میشوند.نمره CURB-65 برای تعیین لزوم پذیرش بزرگسالان در بیمارستان مفید است. در صورتی که این نمره ۰ یا ۱ باشد شخص بهطور معمول میتواند خود را در خانه درمان کند، اگر این نمره ۲ باشد اقامت کوتاه در بیمارستان یا پیگیری دقیق ضروری است، اگر این عدد بین ۳ تا ۵ باشد، توصیه میشود فرد بستری گردد. در بیماری پنومونی کودکانی که دچار زجر تنفسی هستند یا اشباع اکسیژن آنها کمتر از ۹۰٪ است باید در بیمارستان بستری شوند.
امیدواریم که پاسخ داده شده به سوال روش های درمان پنومونی ریه چیست؟ برای شما مفید بوده باشد، اگه باز در این باره برای شما سوالی پیش آمده است که پاسخی درستی برای آن یافت نکرده اید می توانید در پایین همین برگه برای آقای دکتر ارسال نمایید:
شما عزیزان هم میتوانید تمام سوالات خود را در مورد پنومونی ریه در بخش نظرات و دیدگاه ها برای ما ارسال نمایید:
جهت آشنایی بیشتر با این بیماری بهتون پیشنهاد میکنیم مقاله پنومونی ریه را مطالعه کنید:
دکتر بهروز امامی
فوق تخصص ریه IUC و مواقبتهای ویژه از انگلستان
فوق تخصص ریه تهران
برای اطلاع از آدرس و ساعات کاری به بخش تماس سایت مراچعه نمایید.