میگرن چیست؟
میگرن یکی از اختلالات شدید است که ویژگی آن سردردهای ملایم یا شدید پی در پی میباشد و غالباً با علایمی در سیستم عصبی آتونومس همراه است. این نوع از سردرد در یک طرفه است (بر نیمی از سر تاثیر میگذارد) و ماهیتا ضرباندار است و از ۲ ساعت تا ۷۲ ساعت ادامه دارد. علایم همراه با آن میتواند شامل حالت تهوع، استفراغ،نورگریزی، (افزایش حساسیت به نور)، صدا ترسی (افزایش حساسیت به صدا) باشد و درد به طور کلی با بالا رفتن فعالیت بدنی افزایش مییابد.تحقیقات نشان می دهند که میگرن به دلیل نوعی اختلال در رگ های خونی و عصبی می باشد.
میگرن یکی از اختلالات شدید است که ویژگی آن سردردهای ملایم یا شدید پی در پی میباشد. این نوع سردرد در یک طرف است و ضربان داراست و از 2 ساعت تا 72 ساعت ادامه دارد. دلایل بروز میگرن از عوامل محیطی و ژنتیکی است. حدود 3/2 افراد مبتلا به این بیماری را به ارث می برند.
میگرن چیست؟
بیماری میگرن در زنان شیوع بیشتری از مردان داشته و تقریبا هجده درصد زنان به میگرن مبتلا هستند، در حالی که این نسبت در مردان در حدود هفت درصد است. بعضی از مطالعات این تفاوت در تاثیر هورمون ها بر میگرن می دانند. البته این آمار مربوط به بزرگسالان بوده و در کودکان شیوع میگرن در پسران بیشتر از دختران است.
دلایل به وجود آمدن میگرن از عوامل محیطی و ژنتیکیه، همچنین میتونه ناشی از آسیب های کبدی باشد.
پس با مصرف مسکن های ساده و پیشرفته نه تنها میگرن نمیشه بلکه به کبد هم آسیب میرسه.
متخصص سردرد، میگرن، تنشن و سینوزیت دکتر بهروز امامی، برای آشنایی بیشتر و ارتباط با آقای دکتر به بخش تماس با ما سایت مراجعه نمایید.