ememai-logo-horzi
Corona-in-the-lung-1
دکتر بهروز امامی

دکتر بهروز امامی

در زمینه بیماری های دستگاه تنفسی و ریوی از جمله آسم، سرطان ریه، مشکلات تنفسی، آمبولی ریه، پنومونی و سایر بیماری هایی که مرتبط با بیماری های تنفسی هستند.

ویروس کرونا در ریه ها چه مسیری را طی می‌کند؟

فهرست مطالب

 ویروس کرونا در ریه ها چه مسیری را طی می‌کند؟

دکتر شو یوان ژیائو استاد پاتولوژی در دانشکده پزشکی دانشگاه شیکاگو، گزارشات پاتولوژی بیماران کرونایی چین را مورد بررسی قرار داد و گفت: به نظر می‌رسد ویروس در مناطق جانبی از دو طرف ریه شروع شده و مدتی طول می‌کشد تا به دستگاه تنفسی فوقانی و سایر راههای تنفسی مرکزی برسد.

دکتر ژیائو همچنین به عنوان مدیر مرکز پاتولوژی و تشخیص مولکولی در دانشگاه ووهان فعالیت می‌کند، گفت: این الگو کمک می‌کند تا توضیح دهیم چرا در ووهان، آنجا که طغیان آغاز شد بسیاری از اولین موارد بلافاصله تشخیص داده نشوند.  آزمایش‌های اولیه در بسیاری از بیمارستان‌های چینی قادر به تشخیص عفونت در ریه ها نبودند و به همین دلیل بعضی از افراد با علائم بدون درمان به خانه فرستاده می‌شدند.

آنها برای یافتن معالجه به بیمارستانهای دیگری می‌رفتند یا در خانه میماند و خانواده خود را آلوده می‌کردند. این یکی از دلایلی است که کرونا به این میزان گسترش پیدا کرده است.

مطالعه ای جدید که توسط تیم محققین دانشکده پزشکی دانشگاه آیکان در مانت سینا انجام شد نشان داد نیمی‌از ۱۲۱ بیمار چینی در اوایل بیماری خود سی تی اسکن نرمال داشتند. این مطالعه و کار دکتر ژیائو نشان می‌دهد که با پیشرفت بیماری در سی تی اسکن کدورتهای شیشه ای دیده می‌شود. نوعی از کدورت هم که در عفونت‌های تنفسی ویروس در قسمت‌هایی از ریه ها دیده می‌شود. با بدتر شدن بیماری این مناطق مات می‌تواند در جاهایی پراکنده و ضخیم شود و آنچه که رادیولوژیست ها “الگوی سنگفرشی دیوانه ” می‌نامند را در اسکن ایحاد می‌کند.


دکتر بهروز امامی

فوق تخصص ریه IUC و مواقبتهای ویژه از انگلستان

برای اطلاع از آدرس و ساعات کاری به بخش تماس سایت مراچعه نمایید.

نظرات و پیشنهادات خود را در بخش دیدگاه ارسال نمایید، و در پایان در صورت مفید بودن مطلب را با دیگران و شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

اشتراگ گذاری

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *