در این مقاله از سایت دکتر بهروز امامی فوق تخصص ریه IUC و مواقبتهای ویژه از انگلستان به بررسی موضوع:
کنارآمدن با بیماری als
پرداخته ایم، بهتون پیشنهاد میکنیم تا انتها این مطلب آموزشی را مطالعه نمایید.
نکتههای زیر میتوانند به مبتلایان بیماری als و اطرافیانشان کمک کنند تا خود را با این تغییر وضعیت تطبیق دهند.
معاشرت کنید
ارتباط اجتماعی مهم است. با دوستان خود معاشرت کنید و تا جایی که میتوانید فعالیتهای قبلی خود را ادامه دهید. شاید گروههای محلی یا آنلاینی وجود داشته باشند که به پرسشهایتان پاسخ دهند و آموزههایی از تجربیات مشترکشان را با شما درمیان بگذارند.
دست به کار شوید
همیشه کیفی همراه خود داشته باشید و دستمال کاغذی، دستمال مرطوب و قاشق و چنگالی در آن بگذارید که بتوانید بهراحتی در دست بگیرید. محیط منزل را با نیازهای خود مطابقت دهید؛ برای مثال، از وسیلهای برای بالابردن نشیمنگاه توالت فرنگی استفاده کنید.
برنامهریزی داشته باشید
مسلما برای شما هم سخت است، کسی که دوستش دارید، دیگر نمیتواند مثل گذشته همراهتان باشد، اما بهتر است برای وقتی به منزل شما میآید، پیشبینیهای لازم را کرده باشید.
در مورد کمکهای مالی تحقیق کنید
با پیشرفت ایالاس، درمان آن مدام گرانتر میشود. درمورد مؤسسهها و سازمانهایی که میتوانند کمکهای مالی در اختیارتان بگذارند یا شرایط استفاده از حمایتهای بنیاد امور بیماریهای خاص تحقیق کنید.
با شخصی برای مراقبت هماهنگ کنید
با دوست، عضوی از خانواده یا شخص دیگری هماهنگ کنید تا آخر هفته را پیشتان بماند یا شما را بیرون ببرد. البته افرادی که از مبتلایان به ایالاس نگهداری میکنند، پیش از هر چیز باید مراقب خودشان هم باشند و سلامتی خود را فراموش نکنند.
آنچه مبتلایان به بیماری als میتوانند انجام بدهند، تا حد زیادی به شرایط اقتصادیشان بستگی دارد، اما گروههای حمایتی هم میتوانند به آنها کمک کنند تا با استفاده از کمکهای ابزاری و عملی، با چالشهای مالی و عاطفی بیماری als مقابله کنند.
کنارآمدن با بیماری als
دکتر بهروز امامی
فوق تخصص ریه IUC و مواقبتهای ویژه از انگلستان
برای اطلاع از آدرس و ساعات کاری به بخش تماس سایت مراچعه نمایید.