ememai-logo-horzi
دکتر بهروز امامی

دکتر بهروز امامی

در زمینه بیماری های دستگاه تنفسی و ریوی از جمله آسم، سرطان ریه، مشکلات تنفسی، آمبولی ریه، پنومونی و سایر بیماری هایی که مرتبط با بیماری های تنفسی هستند.

نحوه انجام بیوپسی تیروئید چگونه است ؟

فهرست مطالب

بیوپسی تیروئید چگونه انجام می شود ؟ 

چرا باید بیوپسی تیروئید انجام دهید ؟  در برخی شرایط ممکن است غده تیروئید شروع به افزایش سایز کند که پزشکان این را به عنوان گواتر نام می برند، ممکن است گواتر به درمان احتیاج داشته باشد ولی نه لزوما و البته در اغلب موارد این به معنی سرطان نیست.

پزشک قبل از تجویز بیوپسی احتمالاً برای بیمار آزمایش خون و پس از آن تصویربرداری را تجویز می کند و در صورتی که پس از پاسخ این آزمایشات و تصویربرداری ها احساس کرد بیمار نیاز به نمونه برداری تیروئید دارد آن را تجویز می کند.

آیا بیوپسی تیروئید به صورت جراحی و در بیمارستان انجام می شود، احساس بیماران در این مورد چیست، آیا بیماران بعد از بیوپسی دچار عوارضی بوده اند و یا خیر

بیوپسی تیروئید در چند نوع تهاجمی و کم تهاجمی قابل انجام است، روشهای تهاجمی شامل همان جراحی تیروئید و برداشتن یک نمونه کوچک از این غده است که با سوزن و برش سروکار دارد ولی در روشهای کم هاجمی قضیه به شکل دیگری انجام می شود.


ببوپسی سوزنی از تیرویید (FNA)


بعد از بیوپسی تیروئید چه اتفاقی خواهد افتاد ؟

نتایج آزمایش بیوپسی ممکن است طی چند روز به شما تحویل داده شود، گرچه ممکن است تا دو هفته نیز ادامه پیدا کند.

اینکه چه اتفاقی می افتد بسته به نتایج آزمایش بیمار است، ممکن است پزشک از شما بخواهد تا به طور دوره ای و مداوم تحت نظارت باشید تا از روند بیماری و درمان شما اطمینان حاصل کند.

در صورتی که نتایج نمونه برداری تیروئید، نشان دهنده سرطان باشد احتمالا نیاز به جراحی هست ولی باز هم بیمار نبایست نگران باشد، چرا که اکثر سرطان های تیروئید قابل درمان هستند.

همچنین در موارد دیگر نیاز هست تا پزشک با کمک روشهای درمانی اقدام به درمان بیماری تیروئید شما بنماید.

اشتراگ گذاری

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *