ememai-logo-horzi
دکتر بهروز امامی

دکتر بهروز امامی

در زمینه بیماری های دستگاه تنفسی و ریوی از جمله آسم، سرطان ریه، مشکلات تنفسی، آمبولی ریه، پنومونی و سایر بیماری هایی که مرتبط با بیماری های تنفسی هستند.

چگونگی بروز بیماری ALS

فهرست مطالب

آیا می دانید بیماری ALS چگونه بوجود می آید؟

بیماری Amyotrophic Lateral Sclerosis) ALS) یک بیماری عصبی پیشرفته است که رفته رفته باعث زوال تدریجی سلول‌های عصبی‌ می‌شود بیماری ALS یک بیماری عصبی پیشرفته است که  رفته رفته باعث زوال تدریجی سلول‌های عصبی‌ای می‌شود که  کار آن کنترل حرکت ماهیچه‌ها است. وقتی بیماری عود می کند به تدریج توانایی کنترل حرکت ماهیچه‌هایشان از بین می رود.
به عبارت دیگر، با گذشت زمان شخص مبتلا ، آرام‌آرام قدرت های حرکتی خود را از دست می‌دهد. البته قدرت فکری و حافظه این اشخاص معمولا تحت تاثیر این بیماری قرار نمی‌گیرد.
 به‌علاوه،‌ این بیماری مسری نیست و جزو سرطان‌ها نیز به شمار نمی‌رود.ALS به اقتباس از نام بازیکن معروف بیسبال آمریکایی که به این بیماری مبتلا شده بود به «بیماری لو گریگ» (Lou Gehrig) نیز معروف است.
گریگ، بر اساس اطلاعات مندرج در وب سایت شخصی‌اش، نخستین علائم بیماری را سال ۱۹۳۸،‌ یعنی حدود ۳۵ سالگی،‌ نشان داد و البته پزشکان به مدت یک سال نتوانستند بیماریش را تشخیص دهند. او سرانجام سال ۱۹۴۱ در ۳۷ سالگی به دلیل همین بیماری درگذشت.
 علت بروز بیماری ALS هنوز ناشناخته است. این بیماری معمولا افراد ۴۰ تا ۷۰ ساله را هدف می‌گیرد و مردان کمی بیش از زنان در معرض خطر قرار دارند. برخی موارد هم ظاهرا موروثی هستند. احتمالا ژن‌های خاصی را می‌توان در بروز این بیماری دخیل دانست.

دوره بیماری ALS

افراد مبتلا به ALS به طور میانگین سه تا پنج سال پس از بروز علائم زنده می‌مانند، اما این قانون کلی درباره همه مبتلایان صادق نیست. شواهد نشان می‌دهد برخی مبتلایان بیش از ۵ سال و حتی به مدت ۱۰ سال پس از بروز نخستین علائم نیز زنده مانده‌اند و سپس جان خود را از دست داده‌اند.
 علت مرگ بیشتر مبتلایان به این بیماری ناتوانی در تنفس یا عفونت ریه‌هاست. استیون هاوکینگ کیهان شناس برجسته نیز در سن 21 سالگی دچار این بیماری شد که 14 مارس 2018 در اثر این بیماری فوت کرد. 

کنار آمدن با بیماری als


سئو سایت توسط شرکت مهندسی کلینیک 24

اشتراگ گذاری

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *