ememai-logo-horzi
دکتر بهروز امامی

دکتر بهروز امامی

در زمینه بیماری های دستگاه تنفسی و ریوی از جمله آسم، سرطان ریه، مشکلات تنفسی، آمبولی ریه، پنومونی و سایر بیماری هایی که مرتبط با بیماری های تنفسی هستند.

چطور سردرد میگرن را بشناسیم ؟

فهرست مطالب

چطور بفهمیم دچار میگرن شدیم؟

سردرد میگرن به واسطه عوامل مختلفی آغاز می‌شود که آنها را تحت عنوان محرکه‌های میگرنی یا اورا (Aura) می‌شناسیم. این عوامل صرفا محدود به عوامل شیمیایی و تغذیه نیست.

ممکن است شما در رویارویی با روشنایی لامپ یا حتی یک استرس بسیار شدید، زمینه‌ یک سر درد شدید را پیدا کنید. اگر واقعا به میگرن دچار شده‌اید، کمی پیش از شروع سر دردهای وحشتناک و شدید، بدن به نوعی به شما اطلاع می‌دهد.


بیشتر بخوانید : درمان میگرن با تزریق بوتاکس


علت میگرن چیست و چطور می‌توانیم با آن مقابله کنیم؟

هنوز علت دقیقی برای سردرد میگرن شناسایی نشده و به همین خاطر شما نمی‌توانید با دشمن فرضی که هیچ شناختی ازش ندارید مقابله کنید. فعلا چاره کار در اینجاست به هر نحوی جلوی پیشرفت درد گرفته شود.

البته دانشمندان در سرتاسر دنیا نسبت به سردردهای میگرنی بی‌تفاوت نبوده و روی عوامل مختلفی به تحقیق می‌پردازند تا در درجه اول علت میگرن شناسایی شود. هر چند در حال حاضر محرکه‌های هورمونی و فیزیکی، ارزش بالینی کمتری پیدا کرده و توجه محققین بر عوامل ژنتیکی و مولکولی معطوف شده است.

علل ابتلا به سردردهای میگرنی از زبان دکتر بهروز امامی
سردرد میگرن

چرا با گذر این همه سال، علت میگرن شناسایی نشده؟

دلیل این موضوع شاید به خاطر پیچیده بودن مکانیسم جذاب و پیچیده «درد» در مغز انسان باشد. گفته می‌شود اگر خواب خوبی نداشته باشیم، زمینه برای حمله سردردهای میگرنی آماده می‌شود.

فردی می‌تواند به راحتی این مسئله را نقض کند. به همین خاطر، پیدا کردن علت سردردهای میگرنی که بتوان به همه نسبت داد، کار بسیار سختی است. مثل این می‌ماند شما در یک انبار کاه، در جست‌وجوی یک سوزن هستید. شما در درجه اول باید حداقل یک شی مشابه به سوزن در این انبار بزرگ پیدا کنید.

ماجرای پیدا کردن علت بیماری میگرن حکایتی این چنینی دارد. در حال حاضر همین که بتوانیم مکانیسم محرکه‌های میگرنی از جنبه عاطفی، هورمونی، فیزیکی و تغذیه را به یک سرمنشا واحد برسانیم، کار سختی را انجام دادیم.

در حال حاضر برای مقابله با سردردهای میگرنی قادر هستید تا قرص‌های مسکن مصرف کنید. این دسته از قرص‌ها مثل استامینیوفن، ایبوپروفن و ناپروکسن تاثیر درمانی آنچنان خاصی ندارند.

چرا که با مصرف مسکن‌ها، مکانیسم سردردهای میگرنی در بدن همچنان در حال رخ دادن است و این داروهای شیمیایی به واسطه سیستم ضد درد و پیام‌رسان‌های عصبی تحت عنوان انکفالین‌ها در تلاش هستند تا شما صرفا درد را حس نکرده یا حداقل میزان کمتری از این حس ناخوشایند را تجربه کنید.


جدیدترین روش غیر دارویی موثر در درمان میگرن


 

اشتراگ گذاری

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *