ememai-logo-horzi
دکتر بهروز امامی

دکتر بهروز امامی

در زمینه بیماری های دستگاه تنفسی و ریوی از جمله آسم، سرطان ریه، مشکلات تنفسی، آمبولی ریه، پنومونی و سایر بیماری هایی که مرتبط با بیماری های تنفسی هستند.

راهکار پیشگیری از عفونت سینوزیت در زمان بارداری

فهرست مطالب

پیشگیری از سینوزیت در بارداری

عفونت سینوزیت در حین بارداری اصلا جالب نیست، اما راه هایی برای جلوگیری و کاهش خطرات ناشی از آن وجود دارد. این عفونت ها اغلب بعد از سرماخوردگی ایجاد می شود، بنابراین سعی کنید هر کاری که لازم است انجام دهید تا از سرماخوردگی در امان بمانید.

تماس با افراد بیمار را محدود کنید و با ماسک صورت خود را پوشانده تا از ورود میکروب ها جلوگیری کنید. همچنین دست های خود را بطور مرتب بشویید و از تماس با دهان و بینی خود جلوگیری کنید.

اگر از آلرژی و حساسیت رنج می برید، باید از شرایطی که می تواند باعث بروز حساسیت شدید شود اجتناب کنید. اجتناب از رایحه های سنگین و دود سیگار، و متوقف کردن استفاده از عطر و تمیز کردن با محصولاتی که بوی قوی دارد از آن جمله است.

هوای خشک مانع از تخلیه سینوسها می شود، بنابراین استفاده از دستگاه بخور برای افزایش میزان رطوبت در خانه شما می تواند خطر ابتلا به عفونت سینوزیت را کاهش دهد.

عفونت سینوسی در دوران بارداری
عفونت سینوسی در دوران بارداری

چه هنگام باید به دکتر مراجعه کرد ؟

سینوزیت معمولا با درمان های خانگی و بدون عوارض درمان می شود. اما در صورتی که علائم شما با داروهای بدون نسخه یا درمان های خانگی از بین نرفت حتما به دکتر مراجعه کنید.

در صورتی که تب بیشتر از 38 درجه سانتیگراد دارید یا اگر سرفه های شما همراه با خلط های سبز یا زرد است و یا اگر سابقه سینوزیت دارید حتما با پزشک خود تماس بگیرید.

یک عفونت سینوزیت شدید بدون درمان، خطر عوارضی مانند مننژیت را افزایش می دهد که التهاب غشاهای مغز یا نخاع است.

عفونت درمان نشده می تواند به سایر قسمت های بدن مانند استخوان، چشم و پوست گسترش یابد. همچنین می تواند حس بویایی شما را تحت تاثیر قرار دهد.


از سینوزیت بیشتر بدانید : 


اشتراگ گذاری

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *