علل زمینه ساز ابتلا به میگرن
سردردهای میگرنی در بزرگسالان معمولاً یک طرفه هستند یا در یک سمت سر بیشتر احساس میشوند، این سردردها میتوانند با حالت تهوع یا استفراغ و احساس ضربان در سر همراه باشند، فرد در هنگام بروز سردردهای میگرنی نسبت به بوهایی خاص، نور یا صدا احساس ناراحتی میکند.
طول مدت سردردهای میگرنی در بزرگسالان و کودکان
سردردهای میگرنی در بزرگسالان بدون مصرف داروهای مسکن حداقل چهار ساعت و حداکثر ۷۲ ساعت طول میکشند، در کودکان حداقل زمان این سردردها ۲ ساعت است.
بیشتر بخوانید : چگونه میگرن را کنترل و درمان کنیم!؟
- سردردهای میگرنی
تأثیر سابقه خانوادگی در ابتلا به سردردهای میگرنی
سابقه خانوادگی و وراثت در ابتلا به سردرد های میگرنی بسیار مؤثر است، بیشتر مبتلایان به سردرد های میگرنی در اعضای فامیل درجه یک خود افرادی دچار این عارضه را دارند، از دیگر عوامل مؤثر در بروز سردرد های میگرنی میتوان به رژیم غذایی ناسالم، ضربه به سر، ابتلا به بیماریهای مختلف مغزی، اختلالات هورمونی زنان، کمبود برخی ویتامینها و سوء مصرف مواد اشاره کرد.
مبتلایان به سردرد های میگرنی با تنظیم زمان خواب و بیداری خود، مصرف مواد غذایی سالم، پرهیز از استعمال دخانیات مانند سیگار و استفاده از مشروبات الکلی، درمان کمخونی، کمبود ویتامین D۳ و فشار خون بالا، محدود کردن زمان استفاده از لوازم الکترونیکی، نوشیدن مایعات به مقدار کافی، قرار دادن سر و بدن در وضعیت مناسب هنگام نشستن، ایستادن و خوابیدن، انجام نرمشهای کششی گردن و شانه و فعالیت فیزیکی مناسب میتوانند این عارضه را کنترل کنند.
شیوع سردرد های میگرنی در بین زنان و مردان
وی با اشاره به دقیق نبودن آمار شیوع سردردهای میگرنی در بین افراد تصریح کرد: متأسفانه آمارها درباره شیوع سردردهای میگرنی در بین اشخاص چندان دقیق نیست، ولی بر اساس آمارهای موجود شیوع کلی این عارضه در بین افراد حدود ۱۴، در زنان ۱۸ و در مردان ۶ درصد است.