ememai-logo-horzi
دکتر بهروز امامی

دکتر بهروز امامی

در زمینه بیماری های دستگاه تنفسی و ریوی از جمله آسم، سرطان ریه، مشکلات تنفسی، آمبولی ریه، پنومونی و سایر بیماری هایی که مرتبط با بیماری های تنفسی هستند.

از نشانه های مشکلات تنفسی چه می دانید ؟

فهرست مطالب

از عملکرد ریه های خود باخبرید ؟

بیماری آسم، برونشیت،  سرما خوردگی، فیبروز کیستی، آمفیزم،پلورزی،ذات الریه،بیماری سل و سرطان می توانند از علل ایجاد مشکلات تنفسی در ریه ها باشند.

ریه ها هرچند به طور کامل درون قفسه‌ی سینه‌تان جای گرفته‌اند، اما مساحت ریه‌ها (بیرون و خارج) ۴۰ برابر از مساخت پوست بیرونی شما بزرگتر است. آن‌ها از ماده‌ای اسفنجی ساخته شده‌اند که باعث انعطاف‌پذیری و قدرت نفوذپذیری‌شان می‌شود.

ما فقط با یک ریه هم می‌توانیم به زندگی ادامه دهیم اما کسی که یکی از ریه‌هایش را برداشته‌اند به شما خواهد گفت که پس از آن دیگر زندگی به روال سابق نیست.

درون هر ریه لوله‌های (تیوب‌های) هوایی به نام نایژک وجود دارد که از طریق درخت نایژه‌ای به هم متصل شده‌اند. در انتهای هر شاخه از این درخت‌ها کیسه‌های کوچک پر از هوایی به نام آلوئول وجود دارد.

گلبول‌های سفید خون در آلوئول‌ها مواد محرک و مزاحم موجود در هوا را فیلتر می‌کنند چه از طریق نابود کردن آن‌ها یا با بیرون راندنشان از بدن.

ریه‌های شما سخت کار می‌کنند تا اکسیژن را به درون بدن بکشند، آن را فیلتر کنند، و در جریان خون آزاد کنند تا در سرتاسر بدن‌تان پخش شوند. ریه‌ها در هر دقیقه بدون استراحت ۲۰ بار باز و بسته (منبسط و منقبض) می‌شوند، و لذا حفظ ریه‌ها در بهترین حالت ممکن یکی از اهداف دارای اولویت ما باید باشد.


بیشتر بخوانید : آسم چیست ؟ 


نشانه های بروز مشکلات تنفسی در ریه 

– تنگی نفس

– سرفه

– خس خس

– احساس سفتی در قفسه‌ی سینه

– درد قفسه سینه

– حساسیت موضعی سینه و پشت

– سرفه‌ی منجر به خروج خلط یا خون

– خشن شدن صدا

– علائم عفونت ریه شبیه سایر انواع عفونت‌ها است: تب، سرفه، خلط زیاد، درد بدن، حساسیت سینه و گلو، و خستگی مفرط.


بیشتر بدانید : سرطان ریه 


مواد سمی چگونه بر ریه‌های‌تان تاثیر می‌گذارند؟

از سرفه‌های خفیف گرفته تا سرطان، مدام قرار گرفتن در معرض استنشاق مواد سمی مشکلی جدی برای ریه‌ها به شمار می‌آید.

حتی اگر سیگار نمی‌کشید (یا با یک سیگاری زندگی می‌کنید)، در معدن کار می‌کنید، یا از شوینده‌های شیمیایی در منزل‌تان استفاده می‌کنید، در معرض عناصر بسیار سمی و ذرات گرد و غبار موجود در هوا هستید که راهی به جز تنفس مدام آن‌ها ندارید.

برای تقویت طبیعی ریه‌ها، و جهت پاکسازی به بعضی از گیاهان خاص رجوع می‌کنیم و این ارگان‌های ارزشمند را سم‌زدایی می‌کنیم. بعضی از گیاهان خانگی وجود دارند که محیط درون منزل‌مان را تمیز می‌کنند. سایر آن‌ها را برای بهره‌مندی از قدرت درمانگری فوق‌العاده‌شان می توانیم مصرف کنیم.


مشکلات ریوی کدامند ؟


 

اشتراگ گذاری

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *