ememai-logo-horzi
دکتر بهروز امامی

دکتر بهروز امامی

در زمینه بیماری های دستگاه تنفسی و ریوی از جمله آسم، سرطان ریه، مشکلات تنفسی، آمبولی ریه، پنومونی و سایر بیماری هایی که مرتبط با بیماری های تنفسی هستند.

با علائم و عوامل اضطراب و استرس ابتلا به بیماری کرونا

فهرست مطالب

علائم اضطراب ابتلا به کرونا

متاسفانه با شیوع بیماری کرونا ، این روزها خیلی ها به اضطراب ابتلا به ویروس کرونا دچار شده اند. برخی از کارشناسان می گویند، واکنش های روان شناختی مردم در برابر بیماری های عفونی ممکن است بیش از حد مورد استفاده قرار گیرد و آسیب های بیشتری به همراه داشته باشد.

اضطراب واکنش طبیعی بدن به شرایط سخت و خطرنام است، اما اگر شدید شود و در طولانی مدت ادامه یابد می تواند زندگی شما را مختل کند. اضطراب می تواند روی سیستم ایمنی بدن تأثیر منفی داشته و بدن را در برابر بیماری ها تضعیف کند و از طرفی هم ضعیف شدن سیستم ایمنی بدن، خودش یک عامل خطر برای ابتلا به کرونا می باشد.

افرادی که تحت این اضطراب قرار می گیرند ممکن است که در چند روز آینده طیف وسیعی از واکنش های مختلف را تجربه کنند و حتی این علائم می تواند تا چند هفته فرد را تحت تاثیر قرار دهد.

برخی از علائم بروز اضطراب ناشی از ابتلا به بیماری های ناشناخته مانند کرونا عبارتند از:

  • خشم
  • دور شدن از اجتماع
  • احساس درماندگی
  • اضطراب، نگرانی، وحشت
  • عدم تمرکز و اختلال در خوابیدن
  • وسواس بیش از حد نسبت به سلامتی و بدن

عوارض اضطراب ابتلا به بیماری کرونا

گاهی نیز اضطراب بیش از حد درباره یک موضوع خاص منجر به بروز رفتارهای نادرست می شود. برای مثال اضطراب ناشی از ابتلا به کرونا می تواند شما را مجبور کند مکرراً اخبار اشتباه یا ناخوشایند را دنبال کرده و حتی آن ها را برای دیگران ارسال کنید و در مقابل، پیام های درست و دستورالعمل های علمی را ندیده بگیرید. از طرفی دیگر برخی از رسانه ها و شبکه ها با بزرگنمایی خطرات باعث اضطراب بیشتر در بین مردم می شوند. افراد مبتلا به اضطراب ممکن است دائما اخبار های مربوط به این بیماری را در رسانه ها و شبکه های اجتماعی نامعتبر دنبال کرده و چرخه ها ی اضطراب خودشان و دیگران را تشدید کنند.

عوامل خطر اضطراب ابتلا به کرونا

اشخاصی که از قبل سابقه ابتلا به اختلال اضطرابی، اختلال اضطراب بیماری و اختلال وسواسی اجباری داشته اند ممکن است در این شرایط اضطراب بیشتری را تجربه می کنند. این افراد بهتر است برای پیشگیری و قبل از بروز هر عوارض احتمالی که فرد را درگیر بیمارستان و مطب پزشک کند، با یک روان شناس و یا مشاور مشورت کنند.

اشتراگ گذاری

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *